Torsdagen den 17 februari
Studiebesök på Miele, Solna. VD Kent Oderud samt flera medarbetare informerade om företagets historia och produkter. Miele bjöd på lätt förtäring.

Onsdagen den 9 mars
Årsmöte i Sällskapets lokaler med efterföljande föredrag av Tysklands ambassadör Busso von Alvensleben över ämnet Deutsch-schwedische Perspektiven in der erweiterten EU. Supé.

Torsdagen den 7 april
Föredrag av germanisten och konsult i interkulturella frågor vid Vattenfall Silke Ernst om Interkulturell kommunikation i Tyska Skolans nya grundskola på Bragevägen. I samarbete med Tyska Skolans föräldraråd ordnades en lätt förtäring.

Tisdagen den 17 maj
Föredrag av Gunnar Wetterberg över ämnet Wallenstein: krigsherre – entreprenör – visionär på Livrustkammaren. Kvällen avslutades med en måltid på Myntkrogen.

Lördagen den 11 juni
Utflykt till Rosersbergs Slott. Efter slottsvisningen gick färden till Steninge Slotts Kulturcenter där lunch intogs. Utflykten avslutades med en guidad promenad genom slottsträdgården.

Torsdagen den 22 september
Besök på Kungl. Operan med Richard Wagners Rhenguldet på programmet. Kvällen inleddes med en introduktion av regissören Staffan Valdemar Holm och ett glas vin i Operans Guldfoajé för medlemmar och gäster.

Torsdagen den 6 oktober
Visningen av Bernadottebiblioteket på Kungliga Slottet genom bibliotekschefen Göran Alm med anslutande supé på Källaren Movitz.

Fredagen den 2 december
Luciafest med traditionellt julbord på Van der Nootska Palatset i samarrangemang med Deutsche Gesellschaft. Luciatåget bestod av elever från Täby Musikklasser under ledning av Anders Asp, som med sin trio också svarade för dansmusiken. Ett anförande hölls av ambassadör Busso von Alvensleben.